De gör upp om finalplatserna

Stefan Edberg, Mats Wilander och Henri Leconte. Carlos Moya, Marcelo Rios och Thomas Enqvist. Så ser de två grupperna ut sedan spelschemat till 2014 års Kings Of Tennis fastställdes under tisdagen.

Det blir startfältets tre äldsta respektive yngsta som i två grupper kommer att göra upp om finalplatserna i Kings of Tennis. Edberg, Wilander och Leconte möts i grupp 1 medan Moya, Rios och Enqvist tampas i grupp 2. Spelarna inom de båda grupperna huserade under samma perioder på den professionella ATP-touren och känner till varandras spel väl - det är bäddat för jämna matcher och resultatet är på förhand omöjligt att förutspå. 

Gruppspelet avgörs i ett så kallat round robin-format. De tre spelarna i varje grupp möter alla varandra under turneringens tre inledande dagar. Under fredagens finalpass möts sedan de två gruppsegrarna i final, medan tvåorna gör upp i en match om tredje pris.

Det blir Stefan Edberg och Henri Leconte som kickar i gång tennisfesten tisdagen den 11 mars 2014. Så här ser hela spelschemat ut:

Tisdag
Edberg vs Leconte
Rios vs Enqvist

Onsdag
Wilander vs Leconte
Moya vs Enqvist

Torsdag
Edberg vs Wilander
Moya vs Rios 

Uppdaterad: 2013-12-10

Kings of tennis

8-10 Mars 2017