Sponsorer och Partners

TITLE SPONSOR

Index Residence grundades 1998 och har sedan starten framgångsrikt byggt bostäder i Stockholmsområdet samt i Florida, USA. Gemensamt för alla våra projekt är passionen för att skapa moderna bostäder i harmoniska omgivningar med inbyggd livskvalitet. Vi vill att fler människor ska ha möjlighet att bo i hus med högt arkitektoniskt värde som bidrar till att göra vardagen både enklare och härligare. Bostäder som tillgodoser behov, men också drömmar. För att kunna göra det måste vi förstå hur människor – precis som du–faktiskt lever. Index Residence ska hela tiden utvecklas och förändras i samma takt som människors liv utvecklas och förändras.

 

Premium Sponsor

Danske Bank i Sverige har vuxit fram ur ett nätverk av lokala banker och drivs varje dag framåt av personer som har viljan att förverkliga idéer och skapa affärer. Vi är samtidigt en del av Danske Bank-koncernen, en av Nordens största finanskoncerner. Denna kombination gör att vi ser saker på samma sätt som de lokala företagarna och andra drivna personer. Samtidigt som vi har styrkan att erbjuda de bästa finansiella lösningarna och globala muskler. Våra kunder är ambitiösa företag och privatpersoner, med höga krav på sin bank i form av hög kompetens, snabba besked och ett personligt engagemang utöver det vanliga. Vi vill ge kraft åt människor och företag att utvecklas och nå sina mål.

 

 

Official Sponsors

Informationsteknik är en helhetsleverantör för möten och event. Genom vår långa erfarenhet och kompetens inom detta område är vi en partner från idé till verklighet.

 

Sedan starten 1851 har Nymans Ur 1851 varit ett familjeföretag driver idag fyra butiker i Stockholm och Västerås. Flaggskeppsbutiken ligger på Biblioteksgatan 1 i Stockholm. I 160 år har Nymans Ur 1851 arbetat med de bästa kvalitetsuren. Vi är auktoriserade återförsäljare, med det största utbudet i Skandinavien, till några av de mest exklusiva, traditionella och innovativa varumärkena i världen.

 

“In the beginning I looked around and could not find quite the car I dreamed of. So I decided to build it myself.” Det här citatet symboliserar vad Porsche handlar om. Som varumärke, som företag och som biltillverkare. Det har varit vår ledstjärna i mer än 65 år och det täcker alla de värderingar som präglar vårt arbete och våra bilar. 

Porsche Center Stockholm är Skandinaviens största Porsche-återförsäljare. Det började på Lindhagensplan med invigningen av Sveriges första och då enda auktoriserade återförsäljare. Numera finns vi både söder om Stockholm i Smista och centralt i stan på Fiskartorpsvägen 22 på Östermalm. Vår anläggning i Smista invigdes 2004 och är Skandinaviens största Porsche Center och tillika Porsche Sveriges flaggskeppsbutik.

 
 

Media Partners

 


 

 


Veckans Affärer är Sveriges vassaste affärsmagasin. Det självklara förstahandsvalet för näringslivets beslutsfattare – varje vecka i tidningen och varje dag på sajten.
 

 

PARTNERS

 

 ''

AXS Transticket är Nordens största leverantör av kompletta arenasystem. Hos oss är kundens varumärke alltid i fokus och tillsammans skapar vi kundens framgång. Vi har erfarenhet från hundratals samarbeten med både stora och små arrangörer, som tillsammans säljer fem miljoner biljetter årligen.

 

 

Dohrns skapar mötesplatser och upplevelser kring varumärken på mässor och events. Vi är ett unikt team av erfarna och skickliga projektledare, designers, grafiker, monterbyggare och logistiker. Genom att tillhandahålla all denna kompetens in-house kan vi säkra kvalitet, funktion, design och leverans.

 

Svedborg Tennis & Sportgolv ABPrimewine Group grundades 2002, under dessa år har företaget vuxit kraftfullt, och är i skrivande stund en av landets mest framgångsrika vinimportörer.Vi levererar en noggrann blandning av volymviner och prestigeviner till Systembolaget samt till många kända restauranger och hotell.Vårt arbete med miljöfrågor har varit och är branschledande, vårt CSR-arbete har gett avtryck i en del länder där hänsyn till arbetarna och miljön har påverkat och påverkar situationen till det bättre. I portföljen finns en del starka varumärken som Henriot Champagne, Bouchard Pere & Fils, Chablis från William Fevre. Andra exempel är Alexandre Bonnet Champagne, Luciano Sandrone från Piemonte, lägg till detta portvin från Kopke. I vår satsning framåt, ingår också en del varumärken på sprit, där Stolichnaya vodka är det ledande varumärket.

 

 

Radisson Blu Hotels & Resorts, part of the Rezidor Hotel Group, currently operates more than 200 hotels worldwide, with another 51 projects under development. Radisson Blu is a first class full service hotel brand with key differentiators such as the 100% Guest Satisfaction Guarantee and the Yes I Can! spirit of service. The Rezidor Hotel Group is one of the fastest growing hotel companies in the world. Its current portfolio consists of more than 400 hotels in operation and under development in 62 countries encompassing nearly 87,000 rooms.

 

 

SAS, this year turning 70 years, carries more than 28 million passengers annually and is Scandinavia’s leading airline with close to 1000 daily flights to 127 destinations in 36 countries in Scandinavia, Europe, the U.S. and Asia. SAS is a member of Star Alliance™ and can together with 27 partner airlines offer more than 18,500 daily flights to 1,330 destinations around the world in over 192 countries. For more information, visit  www.flysas.com

 

 

Solsidans Bryggeri AB grundades av entreprenörerna Christer Gardell och Johan Zethraeus. De bägge är grannar på Solsidan i Saltsjöbaden söder om Stockholm och har under flera år pratat om att skapa ett öl tillsammans. Våren 2012 blev projektet verklighet och Solsidan Bryggeri AB:s första produkt, ett low carb-öl ”Solsidan Premium Dry” lanserades i maj 2012.

 

Sublime Consulting är en av Nordens mest erfarna digitala byråer. Med specialistkompetens inom strategi, design och teknik har Sublime i 20 års tid hjälpt svenska och internationella företag med framgångsrika och innovativa lösningar. Sublimes medarbetare är engagerade och erfarna och har en stark drivkraft att hjälpa sina kunder till framgång.


SWE är en kommunikationsbyrå som arbetar med varumärkesstrategier, reklamkampanjer och kampanjer i sociala medier. Alltid med en enda sak i fokus: Resultatet 

 

2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure sedan starten 2006 vuxit till att idag omsätta ca 100 miljoner och ha 75 anställa vid kontoren i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Lund. Läs mer på www.2Secure.se

Våra tält håller högsta kvalitet och de går att hyra med väggar av mjuk PVC-duk, hårdplast eller glas. Vi tycker om form och satsar därför på hexagoner, oktagoner, balkonger, platåer, podier etc. för att göra det visuella mer intressant. Vi investerar löpande i evenemangsmaterial så som läktare, scener och bike-racks. Tillsammans med våra kunder gör vi planeringen och kommer med kreativa lösningsförslag. Vi bygger på de flesta underlag även om det är kuperat eller står något i vägen, tack vare Layhers ställningssystem så klarar vi av anpassningarna som krävs

Yonex är världens största tillverkare av sportutrustning för badminton, tennis och golf spelare. Yonex sponsrar några av världens största idrottsprofiler i dessa sporter och är det enda företaget i världen som utvecklar och producerar badminton och tennisracketar i Japan. Yonex distribueras av Scansport A / S i samtliga nordiska länder och det har varit ett nära samarbete under de senaste 40 åren.

Kings of tennis

8-10 Mars 2017